GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Phoenix lyser upp tillvaron med elektrifierande energi

Skivrecension • Publicerad 8 november 2022
Detta är en recension i Barometern Oskarshamns-Tidningen. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Foto: Pressbild
Pop/rock

Phoenix – Alpha Zulu

Bolag: Glassnote Records.

Bästa spår: ”Artefact”.

Det har varit efterlängtat att franska Phoenix ska komma tillbaka med sina stämmor och sin tempofyllda musik. Det är fem år sedan den prisade föregångaren kom och det här skivsläppet kan ses som en sista, saknad pusselbit.

Varje låt bär på något unikt och en elektrifierande energi. Sångaren Thomas Mars tar ner oss på jorden med albumets enkla, rena känslor som kärlek, lust, mörker och ovisshet. Bandet har tidigare beskrivit sig som att det har övergett sig till musikens helande kraft, vilket är något att instämma i. Phoenix har optimerat och maximerat sin mall på ett sätt som verkar enkelt, vilket gör att allas färdigheter sticker ut på ett framstående sätt. ”Alpha Zulu” är ett tidlöst album som kommer att lysa upp många spellistor världen över.

Veckans övriga recensioner:

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.