GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hur kan en vilde få bestämma?

Bra skriven ledare av Martin Tunström den 7 juni. Hur kan en så kallad vilde, i detta fall Kakabaveh, bestämma och som jag ser det utöva utpressning mot hela svenska riksdagen? Kan detta kallas demokrati?
Insändare • Publicerad 12 juni 2022
Detta är en insändare i Barometern Oskarshamns-Tidningen. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Den politiska vilden Amineh Kakabaveh.
Den politiska vilden Amineh Kakabaveh.Foto: Anders Wiklund/TT

Naturligtvis måste detta ändras så att man inte kan sitta i riksdagen utan någon partitillhörighet. Hoppar man av ska man ut från riksdagen omgående. Inte kunna sitta där i fyra år utan några som helst konsekvenser. Hon utgör inte bara ett hot mot demokratin utan också ett hot mot landets säkerhet, med sin själviska syn i vissa frågor. Regeringen med Magdalena Andersson i spetsen sitter i knäet på Kakabaveh kan man säga, och gör allt för att få ha kvar makten, man vänder kappan efter vinden. Det är inte bara en svag regering utan en svag partitopp som velar. Velandet fortsätter i Nato-frågan där man antagligen kommer att gå med på Turkiets alla krav, där jag för övrigt tycker att svenska folket borde ha fått säga sitt om medlemskap. En stor och viktig fråga, att likna vid EU, att vara eller inte vara medlem.

Conny S

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.