Ny förlust för NY Rangers

New York Rangers åkte på en ny svidande förlust hemma mot San Jose, 1-4, i NHL-ishockeyn. Gästernas Tim Heed gjorde NHL-karriärens första mål i segern på Manhattan. - Otroligt skönt, förstås, säger han.(TT)
Publicerad 24 oktober 2017

Rangersmålvakten Henrik Lundqvist gjorde 20 räddningar men släppte in fyra mål hemma i Madison Square Garden.

Det som han grämde sig mest över efter matchen var rookien Tim Heeds skott, som innebar 2-0 till San Jose 12.45 in i första perioden. Den svenske backen sköt pucken från en snäv vinkel långt från höger och pucken gled in under Lundqvists ben.

Kempe målskytt igen

Mika Zibanejad gjorde ett tröstmål för Rangers i sista perioden. Laget är pressat efter att ha inlett NHL-säsongen med att rada upp förluster.

För San Jose slog Melker Karlsson till med sitt andra mål för i höst.

Toronto har vunnit sju av de nio inledande matcherna. Nu blev det vinst hemma mot Los Angeles med 3-2. Adrian Kempe, som i förra veckan slog till med hattrick, gjorde sitt fjärde mål för säsongen för gästerna.