Bonus Weekend

Marika Axén och Inredningsfrun är tillbaka och mår bättre än någonsin. En av anledningarna till välbefinnandet är sex månader gamla Edward, i bloggen kallad Den lille kejsaren. Han har fått Marika att förstå att livet är här och nu, inte då eller sedan.
Foto:

Gun Svensson och ostyriga gentlemän i köket. Claes Mattsson som sitter bredvid Gun är före detta kock och har tillsammans med Gun lett kursen. Bakom dem står de glada matlagarna Allan Karlsson, Lennart Svensson, Bill Jonsson, Leif Petersson, Alvar Andersson, Harald Drevfors och Rolf Holm.
Foto:

Senaste nytt

  • Gun Svensson och ostyriga gentlemän i köket. Claes Mattsson som sitter bredvid Gun är före detta kock och har tillsammans med Gun lett kursen. Bakom dem står de glada matlagarna Allan Karlsson, Lennart Svensson, Bill Jonsson, Leif Petersson, Alvar Andersson, Harald Drevfors och Rolf Holm.
    Foto:

  • Birgitta Borg Olsson och Lena Solberg är engagerade i Bröstcancerföreningen Solvändan Kalmar län. De drabbades båda av bröstcancer för drygt 25 år sedan och vet hur det känns att gå igenom olika sorters behandlingar. I dag hjälper de andra kvinnor och anhöriga som är drabbade.
    Foto:

  • Lotta Miss valde att vara öppen och ärlig med sin bröstcancer inför barnen Elin och Hugo och sambon Mikael Berg. Den tuffa tiden med behandlingar och oro och ovisshet stärkte hela familjen. Lotta tycker själv att cancern har förändrat henne på ett positivt sätt.
    Foto: