Bonus Weekend

Bonus Weekend
Pierre Ståhle drog igång Fet eller triathlet? som ett projekt för att hitta sundare vanor och för att visa att det går att träna utan att man behöver försaka familjen. Lillebror Niklas Claesson blev imponerad av storebrors nya hälsosamma liv och hakade på projektet. Nu kör de tillsammans och på vägen samlar de in pengar till cancersjuka barn och deras familjer.
Foto:

Birgitta Hultman och bästa kompisen Busy, en glad flatcoated retriever som hade många härliga år på Öland innan hon blev sjuk och till slut fick avlivas.
Foto:

Helena Strömblad är en riktig djurvän och har haft både katt och hund. Hon vet också hur det känns att tvingas ta farväl av ett älskat husdjur. I somras flyttade lilla Trixie in till henne.
Foto:

Mer från Bonus Weekend

  • Innebandylaget CL98 Tigers är kompisgänget som välkomnar alla, oavsett ålder eller funktionsvariation. Bakre raden från vänster; Andreas Persson (ledare), Alexander Bostrand, Fanny Eskilsson, Kim Gärdsell, Irina Björkman, Dennis Gardmar, Kim Adolfsson, Daniel Agenås, Christian Wicander, Mattias Johansson, Jens Bergzén (huvudtränare) och Erik Kullman (materialare). Främre raden fr v. Joakim Hammar (webansvarig), Johanna Rydkvist, Johan Larsson, Andreas Edlund, Käthrin Axelsson, Albin Sponton och Jakob Reinvaldt.
    Foto:

  • Pierre Ståhle drog igång Fet eller triathlet? som ett projekt för att hitta sundare vanor och för att visa att det går att träna utan att man behöver försaka familjen. Lillebror Niklas Claesson blev imponerad av storebrors nya hälsosamma liv och hakade på projektet. Nu kör de tillsammans och på vägen samlar de in pengar till cancersjuka barn och deras familjer.
    Foto:

  • Att ta farväl av ett älskat husdjur är både svårt och sorgligt. Veterinären Suzanne Sandquist och hennes kollegor på Anicura i Kalmar tycker att det är viktigt att avskedet blir så fint och värdigt som möjligt och har bland annat ett speciellt avlivningsrum i lugn miljö.
    Foto: