Hrgota missade kvitteringschans

Avslutningen av bundesligamötet i fotboll mellan Hamburg och Borussia Mönchengladbach bar svensk prägel. Först spelade Oscar Wendt fram Raffael som reducerade till 2-3 för bortalaget i den 88:e minuten.(TT)
Publicerad 14 februari 2016

Avslutningen av bundesligamötet i fotboll mellan Hamburg och Borussia Mönchengladbach bar svensk prägel.

Först spelade Oscar Wendt fram Raffael som reducerade till 2-3 för bortalaget i den 88:e minuten. Sedan hade inhopparen Branimir Hrgota, som kom in direkt efter målet, ett jätteläge att kvittera men nicken gick tätt utanför Hamburgmålvakten René Adlers högra stolpe. Hrgota var sedan inblandad i en straffsituation men domaren friade och Hamburg vann med 3-2 (2-1).

Albin Ekdal, tillbaka efter fotoperation, satt på bänken hela matchen för Hamburg. Nabil Bahoui stod utanför hemmalagets matchtrupp.