England upp i topp

England vände 0-1 till 2-1 mot Slovakien i den andra gruppspelsmatchen i U21-EM och är därmed uppe på fyra poäng sedan laget inlett med 0-0 mot Sverige i den första matchen. Martin Chrien skarvade in en hörna bakom Jordan Pickford drygt halvvägs in i den första halvleken och hade chanser att utöka ledningen.(TT)
Publicerad 19 juni 2017

England vände 0-1 till 2-1 mot Slovakien i den andra gruppspelsmatchen i U21-EM och är därmed uppe på fyra poäng sedan laget inlett med 0-0 mot Sverige i den första matchen.

Martin Chrien skarvade in en hörna bakom Jordan Pickford drygt halvvägs in i den första halvleken och hade chanser att utöka ledningen. I stället utjämnade England genom Alfie Mawson i 50:e minuten. Swanseabacken tog hand om en egen retur och petade in bollen. Elva minuter senare gjorde Nathan Redmond lite turligt 2-1. Redmonds skott styrdes i mål via ett slovakiskt ben, precis utom räckhåll för Slovakiens målvakt Adrian Chovan.

Slovakien, som inledde mästerskapet med att vända 0-1 till 2-1 mot värdnationen Polen, blev dessutom snuvat på en straff i jakten på kvittering.

Jacob Murphy stoppade ett inlägg med handen utsträckt från kroppen, men den litauiske domaren Gediminas Mažeika valde att fria.