Annons

Wennerström tillbaka – börjar i division 1

Annie Wennerström är tillbaka i allsvenska FBC Kalmarsund.
Men forwarden inleder i division 1-laget FBC Ungdom.
Kalmar • Publicerad 15 december 2017
Annie Wennerström tränar med FBC Kalmarsund igen.
Annie Wennerström tränar med FBC Kalmarsund igen.Foto: David Winberg

Sverige har spelat VM och allsvenskan har, likt Superligan, haft ett uppehåll. På söndag kliver tabelltvåan FBC Kalmarsund in mot bottenlaget Pixbo Wallenstam IBF på bortaplan.

– Vi har kört på bra under uppehållet. Under första delen blev det tung träning, innebandyfys blandat med renodlad fys. Nu har vi pillat med detaljer som vi måste förbättra i både försvars– och anfallsspelet, säger FBC-tränaren Rasmus Bernhardsson.

Annons

Annie Wennerström är tillbaka i träning men forwarden, som har volontärjobbat på Hawaii sedan i september, inleder med FBC Ungdom i division 1.

– Det är en konkurrenssituation och är Annie tillräckligt bra så spelar hon med oss men nu går hon in i division 1-laget. Man får ha respekt för att tr månader utan innebandy trots allt betyder något. Vi får se, det är upp till henne själv, säger Rasmus Bernhardsson.

LÄS OCKSÅ: Forwarden kan bli FBC:s allsvenska joker

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons