Annons

Virserum förstärker med poängspelare i division 2-kvalet

På fredag inleds kvalserien.
Nu står det klart att Virserum förstärker laget, enligt Sportens uppgifter.
VIRSERUM • Publicerad 5 mars 2019
Emil Ågren, längst till vänster i bild, förstärker Virserum tillsammans med Robin Ekström.
Emil Ågren, längst till vänster i bild, förstärker Virserum tillsammans med Robin Ekström.Foto: Paul Madej

Virserum är klara för kvalserien mot division 2 för tredje året i rad, och inleder borta mot Halmstad Ravens på fredag. Virserum har tidigare förstärkt laget med bland andra forwarden Christopher Stein och backen Jakob Malmsten.

Nu kan Sporten berätta att det kommer ytterligare förstärkningar till Virserum i form av Robin Ekström och Emil Ågren. Både två har tidigare under säsongen gjort ett par matcher med just Virserum och kommer att förstärka laget i kvalserien mot division 2.

Robin Ekström spelar med Virserum i kvalserien mot division 2.
Robin Ekström spelar med Virserum i kvalserien mot division 2.Foto: Jesper Hallberg

Ekström har tidigare under säsongen noterats för åtta assist på två matcher och har representerat bland annat IK Oskarshamn, Västervik, och Kalmar HC. Ågren har bokförts för fem poäng på tre matcher och har mestadels spelat för moderklubben Kalmar HC, men har också spelat för spanska FC Barcelona.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons