Annons

Uppgifter: Henrik Rydström till Sirius

Enligt Expressen är Sirius nära att göra klart med Henrik Rydström och att han inom kort kommer att presenteras som ny tränare i den allsvenska klubben.
Fotboll • Publicerad 7 december 2018
Henrik Rydström uppges vara nära ett kontrakt med Sirius.
Henrik Rydström uppges vara nära ett kontrakt med Sirius.Foto: Patric Söderström/TT

Henrik Rydström berättade på torsdagen för Sporten att han hade kontakt med klubbar i allsvenskan och superettan.

– Sedan är det också där en definitionsfråga, hur konkret det har varit. Jag har medvetet valt att vara lite passiv men pratar med ett par klubbar. Inom någon vecka, eller kanske några veckor, så måste det vara klart, antingen att jag fortsätter som tränare eller att jag inte fortsätter, sa han då.

Annons

Nu skriver Expressen att Rydström har långt gångna samtal med Sirius och att han inom kort presenteras av klubben som ersättare till Kim Bergstrand.

I Uppsala finns numera Henrik Rydströms förre vapendragare från Fotbollsakademin i Kalmar, Jonas Walfridsson, som har tagit över IK Uppsala i Elitettan.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons