Sport

Uppgifter: Henrik Rydström till Sirius

Fotboll Artikeln publicerades

Enligt Expressen är Sirius nära att göra klart med Henrik Rydström och att han inom kort kommer att presenteras som ny tränare i den allsvenska klubben.

Henrik Rydström uppges vara nära ett kontrakt med Sirius.
Foto: Patric Söderström/TT
Henrik Rydström uppges vara nära ett kontrakt med Sirius.

Henrik Rydström berättade på torsdagen för Sporten att han hade kontakt med klubbar i allsvenskan och superettan.

– Sedan är det också där en definitionsfråga, hur konkret det har varit. Jag har medvetet valt att vara lite passiv men pratar med ett par klubbar. Inom någon vecka, eller kanske några veckor, så måste det vara klart, antingen att jag fortsätter som tränare eller att jag inte fortsätter, sa han då.

Nu skriver Expressen att Rydström har långt gångna samtal med Sirius och att han inom kort presenteras av klubben som ersättare till Kim Bergstrand.

I Uppsala finns numera Henrik Rydströms förre vapendragare från Fotbollsakademin i Kalmar, Jonas Walfridsson, som har tagit över IK Uppsala i Elitettan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.