Annons

Lindströms dubbel lyfte Vikings: ”Skönt med islossning”

Två mål och en assist.
Det här var Erik Lindströms träningsmatch.
– Skönt med lite islossning, säger Nybrobacken.
Kalmar • Publicerad 1 september 2018 • Uppdaterad 2 september 2018
Erik Lindström var het mot Mörrum.
Erik Lindström var het mot Mörrum.Foto: Henrik Eriksson

Erik Lindström låg bakom det mesta och bästa när Nybro Vikings träningsbesegrade Mörrum med 3–2 hemma i Liljas Arena.

Nybrobacken hittade först Patrick Nilsson med en lång passning som nytillskottet förvaltade fram till 1–0 i den första perioden.

Annons

Lindströms dubbla fullträffar i mittperioden lyfte Vikings till segern.

– Vid första målet fyllde jag på och fick en puck mitt i slottet. Det andra var en kontring där vi kom tre mot en och jag fick ett friläge. Det hör inte till vanligheterna att jag gör mål och poäng men ändå skönt med lite islossning. Det är mycket skridskoåkning nu och jag tror att det kan passa mitt spel bra, säger Erik Lindström.

Vad betyder det att vinna på försäsongen?

– Jag har varit med om att vinna allt under en försäsong och då har det gått åt skogen i serien sedan. Jag vet inte riktigt men att vinna bygger väl ändå lite självförtroende omedvetet.

Nybro Vikings träningsmatchar på söndagen igen, den här gången mot Visby/Roma som besegrade Kalmar HC med 5–2 på lördagen – ett Visby som coachas av förre Vikingstränaren Mike Beharrell.

– Jag har ju haft Mike här i Nybro och Visby är känt för att spela fysisk hockey. Det blir kul med en annan typ av motstånd, se hur vi hanterar det, säger Erik Lindström.

David WinbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons