Sport

Klart: Sporten tv-sänder minst tre innebandymatcher

Oskarshamn Artikeln publicerades
På lördag sänder Sporten först toppmötet Craftstaden-Hovslätt i damernas division 1. Senare på eftermiddagen sänder vi även när herrarna tar emot serieledande Warberg IC.
Foto:Johnny Larsson
På lördag sänder Sporten först toppmötet Craftstaden-Hovslätt i damernas division 1. Senare på eftermiddagen sänder vi även när herrarna tar emot serieledande Warberg IC.

Dubbla webb-tv-sändningar på lördag.

Dessutom sänder Sporten derbyt Craftstaden-Kalmarsund.

– Nu växlar vi upp och bjuder på en härlig innebandylördag.

Barometern-OT strävar efter att sända allt fler lokala idrottsevenemang. Det är med glädje vi nu kan presentera att vi har klart med tre heta innebandyfajter som vi kommer sända framöver.

– Vi satsar på att direktsända lokal sport då vi ser ett stort intresse från läsare och tittare att ha möjlighet att se sina favoritlag även om man inte kan vara på plats. Nu växlar vi upp och bjuder på en härlig innebandylördag med både Craftstadens damer och herrar, säger Lasse Hansson, sportchef Barometern-OT.

Craftstadens damer tar emot Hovslätts IK i seriefinalen i division 1. Sportens Johnny Larsson och Craftstadens vice ordförande Johan Forneheim kommenterar den matchen.

– Craftstadens damer har övertygat i säsongsinledningen och vunnit fem av de sex matcher de spelat. Det ska bli häftigt att kommentera den här seriefinalen som har alla ingredienser för att bli en kanonmatch, säger Johnny Larsson.

Senare på eftermiddagen tar Craftstadens herrar emot klassiska Warberg IC. Då guidar Johnny Larsson och Craftstaden-ikonen Royne Tvingsell er genom den matchen.

– Efter den fina säsongsinledningen har Craftstaden haft det tyngre på slutet. Det ska bli spännande att se hur de kan stå upp emot

serieledande Warberg, säger Larsson.

Ytterligare minst en match är klart att Sporten sänder framöver.

– Ambitionen är att sända ännu mer fram över och helt klart är att det heta derbyt Craftstaden och FBC Kalmarsund direktsänds, säger Lasse Hansson.

– Det är också en stor poäng för alla som vill se de här matcherna i efterhand eller nöjer sig med att se höjdpunkterna. Allt ligger samlat på vår webb. Vi ligger i framkant med de här webb-tv-produktionerna som innehåller allt från de bäst lokalt kunniga kommentatorerna till repriser och grafik.

Fakta

Så ser du matcherna

Craftstaden-Hovslätts IK startar lördag klockan 12.00 och Craftstaden-Warberg 16.00. Båda Sändningarna börjar tio minuter innan matchstart.

Matcherna sänds på Barometern.se och OT.se.

Sändningen är gratis för inloggade prenumeranter.

Övriga kan köpa matcherna med betalkort för 79 kronor.

Visa mer...