Annons

KLART: KHC-forward lämnar

Det rör på sig i Kalmar HC:s trupp.
Enligt Sportens uppgifter är ännu en spelare på väg bort.
Uppgifter som nu bekräftats.
Kalmar • Publicerad 8 november 2018
Oskar Olsson lämnar Kalmar HC.
Oskar Olsson lämnar Kalmar HC.Foto: Henrik Eriksson

För ett par veckor sedan lämnade Gustav Jäderberg Kalmar HC, på tisdagen var det Anton Kellman som valde att bryta sitt kontrakt – och nu kan Sporten berätta att forwarden Oskar Olsson är på väg bort från laget.

Olsson anslöt till KHC inför den här säsongen och såg under perioder lovande ut på försäsongen. Men under hösten har 22-åringen haft svårt att ta en ordinarie plats i laget.

Annons

I derbyt mot Nybro Vikings förra veckan fick han inte ens plats i truppen och mot Vimmerby på onsdagskvällen var han på nytt utanför laget.

– Han kanske är på väg bort, men det är inget som är klart. Vi har en bra dialog med Kalmar, vi får se vad som händer de kommande dagarna, sa Oskar Olssons agent, Anton Borvik till Sporten på onsdagskvällen.

Under torsdagsmorgonen gick Kalmar HC själva ut och berättade att Olsson lämnar laget och fortsätter karriären i Malung.

– Olsson har fått begränsat med speltid i KHC och behöver spela för hans fortsatta utveckling, skriver klubben på sin webbplats.

Sporten har vid upprepade tillfällen sökt Oskar Olsson, via både telefon och sms, utan framgång.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons