Sport

Jönsson vänder hem till moderklubben

Ishockey Artikeln publicerades
Roger Jönsson var sportchef i IK Oskarshamn i sex år. Nu vänder han hem till moderklubben.
Foto: Daniel Svensson
Roger Jönsson var sportchef i IK Oskarshamn i sex år. Nu vänder han hem till moderklubben.

IKO:s förre sportchef har gjort klart med ett nytt uppdrag.

Det är drygt ett år sedan Roger Jönsson slutade som sportchef i IK Oskarshamn och flyttade hem till Olofström. Under förra säsongen höll Jönsson inte på med någon ishockey, men nu står det klart att han blir huvudansvarig för hockeygymnasiet och juniorlagen i Olofströms IK.

– Vi i styrelsen är mycket nöjda med att Roger kliver in i klubben igen. Rogers erfarenhet som ledare på hög nivå samt som spelare med en 20-årig karriär i allt från division 2 och upp till SHL samt franska ligan kommer vara guld värd för utvecklingen av klubbens J-organisation. Killarna på vårt hockeygym kommer att ha en riktigt vass mentor i Roger, skriver Olofström på sin webbplats.

Roger Jönsson var sportchef i IK Oskarshamn under sex säsonger.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.