Annons

"Inte det sista jag gör på en fotbollsplan”

En av lokalfotbollens främsta gör sin sista match på lördag.
– Jag kommer att hålla på med fotboll i någon form längre fram. Det är jag säker på, säger Victor Byström.
Kalmar • Publicerad 13 oktober 2017
Lindsdals mittfältare Victor Byström (höger) spelar sin sista division 2-match på ett tag på lördag.
Lindsdals mittfältare Victor Byström (höger) spelar sin sista division 2-match på ett tag på lördag.Foto: David Winberg

Sedan tidigare är det klart att Lindsdals IF kan räkna bort sin mittfältsmotor och lagkapten till nästa säsong. Victor Byström ska nämligen bygga hus i Krafslösa och kommer inte att ha tid att spela fotboll. Hemmamötet med seriesegrande IF Torn blir den sista på ett bra tag.

– Jag har vetat om det ganska länge och det här något som jag vill göra. Det finns inget vemod utan det ska bara bli roligt att bygga hus, säger 26-åringen.

Annons

Ser du det här som en timeout?

– Jag kommer att hålla på med fotboll i någon form längre fram. Det är jag säker på. Det här är inte det sista jag gör på en fotbollsplan. Sedan får vi se vad det kommer att handla om. Jag har spelat i division 2 länge och har så pass bra självförtroende efter det att jag tror att jag kan gå in och spela där igen även om jag tar ett uppehåll på ett år.

Inför sista omgången är Lindsdal åtta med 30 poäng.

– Om man summerar så har vi lika mycket poäng som i fjol och det är godkänt med tanke på vilka spelare som vi tappade inför. Vi får vara nöjda. Sedan hoppas man alltid på mer.

Daniel BogeforsSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons