Annons

IKO:s vinst skulle ha varit större - mål dömdes bort

När IKO på fredagen tog serieledningen genom att besegra Leksand med tre mål dömdes ett mål bort felaktigt.
Oskarshamn • Publicerad 15 december 2018
Oskarshamns Filiph Engsund har gjort 0-1 och jublar under fredagens ishockeymatch i hockeyallsvenskan mellan Leksands IF och IK Oskarshamn i Tegera Arena. Men Oskarshamn skulle ha haft ytterligare ett mål i den första perioden.
Oskarshamns Filiph Engsund har gjort 0-1 och jublar under fredagens ishockeymatch i hockeyallsvenskan mellan Leksands IF och IK Oskarshamn i Tegera Arena. Men Oskarshamn skulle ha haft ytterligare ett mål i den första perioden.Foto: Ulf Palm/TT

Det är Hockeyallsvenskan som skriver att det skulle ha varit mål. Det var i första perioden som IK Oskarshamn sköt ett skott som träffade inneribban för att sedan studsa ut. Domarna påkallade videobedömning, men målet dömdes alltså bort. Hockeyallsvenskan publicerar den fyra sekunder långa videosekvensen där man ser pucken studsa inne i målet.

Hockeyallsvenskan skriver att rutinerna ska ses över för att det inte ska kunna hända igen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons