Sport

Igelströms besked: ”Kalmar, jag är tillbaka”

Kalmar/Öland Artikeln publicerades
Emma Igelström på Ironman 2016.
Foto: Mats Holmertz
Emma Igelström på Ironman 2016.

Hon har blivit framburen av publiken i Kalmar och på Öland tidigare – och hyllat Ironmanstämning längs med banan. Nu siktar Emma Igelström på en comeback i sommar. På sociala medier ger hon beskedet: ”Kalmar, jag är tillbaka!”

På Instagram skriver Emma Igelström: ”Jag är en människa som älskar mål och drömmar. Jag backar bandet. Till där allt började. Till tävlingen som är den roligaste jag kört. Till staden som lever Ironman en vecka i augusti. Kalmar, jag är tillbaka!”

Igelström lyfter fram banan som hon ”älskar varje del av”. Hon vill även ge dottern Olivia en chans att vara med vid ett lopp. ”Kalmar och Öland, vi ses den 18 augusti.”

Så här såg det ut när Emma tog sig i mål på Ironman 2016 – på strax över 10 timmar och med loppets bästa simtid:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.