Annons

FBC Kalmarsund tillbaka som segrare

Storförlust senast mot IBK Göteborg. Mot Åstorp/Kvidinge var FBC Kalmarsund tillbaka som segrare. – Det var mycket som föll på plats idag, säger tränare Rasmus Bernhardsson.
Innebandy • Publicerad 3 mars 2018
Stina Lindqvist stod för en stabil insats i segern mot Åstorp/Kvidinge.
Stina Lindqvist stod för en stabil insats i segern mot Åstorp/Kvidinge.Foto: David Winberg

FBC Kalmarsund stod för en stabil insats i bortamatchen mot seriefyran Åstorp/Kvidinge. Gästerna kopplade greppet direkt och kunde efter en målrik förstaperiod gå till paus med 4–2-ledning.

– Vi är ändå inte riktigt nöjda med första perioden. Vi gör några enkla bolltapp men sedan är vi effektiva när vi får ner bollen, säger Rasmus Bernhardsson.

Annons

Kalmarsund släppte därefter aldrig in hemmalaget i matchen utan fortsatte producera framåt och kunde till slut vinna komfortabelt.

– Överlag gör vi en bra match tycker jag. Det var mycket som föll på plats idag. Framförallt i anfallsspelet. Flera spelare som gör det bra idag. Stina Lindqvist gör en kanonmatch, Emelie Rosenqvist gör en av hennes bättre matcher för säsongen.

Adam BorgSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons