Annons

Lokala låtskrivare tävlar i Melodifestivalen

Tredje gången gillt? Det kan det bli för Johan Ramström och Patrik Magnusson som tävlar i nästa års Melodifestival med låten Me and my drum.
Nyheter • Publicerad 7 oktober 2010
Patrik Magnusson och Johan Ramström
Patrik Magnusson och Johan RamströmFoto: Anders Johansson

Låtskrivar- och producentduon från Kalmar/Öland Johan Ramström och Patrik Magnusson har gjort det igen. Det vill säga kommit med i nästa års Melodifestival. Låten heter Me and my drum och är skriven tillsammans med den amerikanske stjärnlåtskrivaren Teron Beal som bland annat har skrivit låtar till Michael Jackson, Jennifer Lopez och Pink.

Me and my drum kommer att framföras av amerikansk-svenska rapparen Swingfly som Johan Ramström och Patrik Magnusson har jobbat ihop med tidigare.

Annons

Tidigare har Johan Ramström och Patrik Magnusson tävlat i Melodifestivalen med Sail away som sjöngs av Annika Ljungberg 2003 och La chica de la copa med Pablo Cepeda 2006.

Klara för Melodifestivalen 2011 är också Pernilla Andersson med egenskrivna låten Desperados, Linda Bengtzing med E de fel på mig som är skriven av Pontus Assarsson, Thomas G:son och Jörgen Ringqvist och dansbandet Lasse Stefanz med låten En blick och något händer som är skriven av Alexander Bard, Ola Håkansson och Tim Norell.

Lotta Nyberg
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons