Annons

Kevin Walker och Anton Ewald till Böda Sand

Böda Sands camping fyller på med två flickfavoriter – Kevin Walker och Anton Ewald. Dessutom firas 20-årsjubileet med gladiatorer.
Nyheter • Publicerad 12 maj 2014
Kevin Walker kommer också i juli.
Kevin Walker kommer också i juli.Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Anton Ewald uppträder på Böda Sand sommar.
Anton Ewald uppträder på Böda Sand sommar.Foto: FREDRIK PERSSON / TT

På måndagen blev det klart att dansaren och sångaren Anton Ewald, som slagit igenom via Melodifestivalen, uppträder på Böda Sand camping på norra Öland den 3 juli. Då arrangerar campingen Nickelodeondagen där buktalarparet Zillah & Totte också uppträder. Dessutom är det klart att Idol-vinnaren Kevin Walker, som tidigare bott på Öland, gör en spelning på campingen den 24 juli.

– Vi är jätteglada, de här artisterna tilltalar många av ungdomarna vi har på campingen, säger Anna Barkevall, vd för Böda Sand.

Annons

Sedan tidigare är det klart att Magnus Carlsson, Linda Bengtzing och Shirley Clamp gör en gemensam konsert på campingen i sommar, samt att Markoolioo och Mojje är klara för varsin spelning. Även lokala Duran & Mollan kommer för att uppträda, den 2 augusti.

– Nu börjar det bli fullspäckat, vi har ju också våra dansbandskvällar, våra showkvällar, vår hälsovecka med Tobias Carlsson från Let's dance och så har vi 20-årsjubileum som campingens ägare i år och det ska vi fira med en massa festligheter mellan den 7 och 10 augusti då gladiatorerna Plexus och Phoenix kommer, säger Anna Barkevall.

Dessutom ska en jubileumsskiva för Böda Sand spelas in med Linda Bengtzing och Jan Johansen.

– Det blir en kavalkad av hits från 1994 samt tre nyskrivna låtar för Böda Sand, säger Anna Barkevall.

Kim Ustamujic Johansen
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons