Annons

Håkan Hellström till Oskarshamn

Håkan Hellström är en av Sveriges hetaste artister just nu.
Den 11 mars nästa år spelar han i ishallen i Oskarshamn.
Nyheter • Publicerad 27 december 2005

Arrangören är IK Oskarshamn och Axlight AB.

På deras respektive hemsidor kan man läsa att Håkan Hellström, som är aktuell med ny skiva, ska spela i ishallen i mars. Och det är en högintressant artist man lyckats boka. Albumet Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått släpps den 28 december. Och konserten i Oskarshamn är, så vitt Barometern-OT erfar, om inte den enda, så i alla fall en av få i närheten.

Annons

- Håkan Hellström är en artist som vi alltid har väldigt mycket förfrågningar på, men jag kan inte uttala mig om hur många konserter det blir i vår, sa Ulf Andersson till Barometern-OT för någon vecka sedan.

Lokalt förband röstas fram Biljetterna till Oskarshamnskonserten finns att köpa hos bland annat JC och på IKO: s kansli. Från veckan efter nyår finns också möjlighet att boka sin biljett via nätet och ticnet.se.

Men det blir inte bara Håkan Hellström i ishallen den 11 mars. Det blir ett förband också. Vem är dock inte klart ännu. Arrangörerna kommer att genomföra en omröstning, där publiken kan välja ett band med Oskarshamnsanknytning som förband.

De band man kan rösta på är Martin and Guild, Moment of Bliss, KidBrother, Charizma, Achilles Last Stand, Sadie Hawkins Choise.

Liselotte Lindén
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons