Mors dag-presenten gav miljonvinst: ”Helt sanslöst!”

Nybro Artikeln publicerades
Nybro har fått en ny Trissmiljonär.
Foto: Claus Gertsen/TT
Nybro har fått en ny Trissmiljonär.

Mors dag firades med en trisslott – och skrapet gav miljonvinst. Efter lyckoskrapet jublades det hemma hos vinnarparet i Nybro.

Maken köpte gav bort lotten redan på lördagen.

– Han köpte lotten till mig och då sade jag att ”du är ju inte min mamma”. Jag ska fira med barnen i morgon men då är han borta, så jag ville skrapa lotten redan i kväll så att han skulle få vara med, säger kvinnan enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel, vars vinnarkommunikatör fick kontakt med vinnarna sent på lördagskvällen.

– Jag har räknat och räknat och det är ju faktiskt tre lika på en miljon. Jag är ganska tagen, det har varit en omtumlande kväll, sade kvinnan, som vill vara anonym.

Kvinnan är nybliven pensionär, så pengarna kommer lägligt.

– Det är helt sanslöst det här! Jag kommer inte kunna sova en blund i natt, sade kvinnan på lördagskvällen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.