Stoppades i bil – misstänks för flera brott

Mönsterås Artikeln publicerades

På tisdagsnatten stoppade polisen en personbil i en rutinkontroll på Västgötagatan i Mönsterås.

Föraren, en man i 45-årsåldern, misstänktes vara påverkad av narkotika och omhändertogs för provtagning. I bilen hade mannen med sig en yxa och polisen fann också en mindre mängd narkotika. Mannen misstänks nu för drograttfylleri, brott mot knivlagen, narkotikabrott eget bruk. Han misstänks också för grov olovlig körning eftersom han tidigare dömts för olovlig körning.

Även passageraren i bilen, en man i 65-årsåldern misstänks för brott. Han hade en kniv lättåtkomligt i bilen och misstänks ha använt narkotika.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.