Annons

Borgholms Blues & Rock Festival fyller på programmet till sommarens festival

Mr Bo & The Voodooers och Eric's Bluesband är klara för Borgholms Blues & Rock Festival.
MUSIK • Publicerad 13 juni 2018
Mr Bo And The Voodooers hyllades av Barometern-OT:s recensent när de gästade Söderport i Kalmar. I sommar ger de en konsert i Borgholm.
Mr Bo And The Voodooers hyllades av Barometern-OT:s recensent när de gästade Söderport i Kalmar. I sommar ger de en konsert i Borgholm.Foto: Henrik Wennesund

Borgholms Blues & Rock Festival arrangeras den 3 och 4 augusti. Sedan tidigare är bland andra rockartisten Mats Ronander, Bluesettes från Mönsterås, Julia and The Basement Tapes och Hurley & The Blue Dots klara för festivalen. Nu släpper festivalen två nya akter.

Den 3 augusti gästar bluesartisten Eric Hansson, från Stockholm, festivalen med sitt Eric's Bluesband med basisten Surjo Benigh som spelat med bland andra Ulf Lundell i många år. Dagen efter, den 4 augusti, ställer sig kvartetten Mr Bo And The Voodooers på scen. De är kända för sin flyhänta gitarrblues. Bandets konsert på Söderport i Kalmar i april fick fyra fjädrar av Barometern-OT:s recensent Henrik Wennesund.

”Mr Bo har en styrka i sin kraftfulla röst som spänner från en lätt hes och mörk whiskyröst till en kraftig gospel-pipa, och hans gitarrspel går inte heller av för hackor”, skrev Barometerns recensent om konserten.

Anna TörnkvistSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons