Vattenläcka på Stensövägen

Kalmar Artikeln publicerades

En vattenläcka på Stensö har resulterat i att Kalmar Vatten beslutat att stänga av vattentillförseln på ett antal adresser på Stensövägen idag. Enligt Kalmar Vatten är vattnet avstängt från klockan 9 idag, måndag och man uppger att arbetet ska vara avklarat så fort som möjligt.

Det uppges även att vatten finns att hämta på Stensövägen 99 under tiden som ledningarna är avstängda. Om vattnet är missfärgat när det åter är tillbaka i kranen uppmanas man att spola ett tag och undvika vittvätt det kommande dygnet.

Här stängs vattnet av

Stensövägen

Nr. 69

Nr. 71

Nr. 73

Nr. 75

Nr. 77

Nr. 79

Nr. 81

Nr. 83

Nr. 85

Nr. 87

Nr. 89

Nr. 91

Nr. 93

Nr. 95

Nr. 99

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.