Personbil voltade – person hittades medvetslös

Ålem Artikeln publicerades
Bilen fick rejäla skador och fick bärgas från platsen.
Foto: Helmuth Petersson
Bilen fick rejäla skador och fick bärgas från platsen.

En 25-årig man är misstänkt för drograttfylleri efter att en bil voltat av vägen på torsdagsmorgonen.

Olyckan inträffade på Allmogevägen mellan Ålem och Rugstorp och det var en förbipasserande som slog larm strax före klockan 06. Detta efter att ha sett en bil med lamporna igång men ingen person i närheten.

När räddningstjänsten anlände till platsen fann man bilen liggandes på taket, men man anträffade ingen person i bilen.

– Däremot hittade man en person ungefär en kilometer från platsen, medvetslös, säger Janne Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten Oskarshamn.

Personen, en 25-årig man, fördes till sjukhus i ambulans och efter att polisen pratat med honom misstänks han för drograttfylleri samt för innehav och eget bruk av narkotika.

– Vi har sökt på platsen för att se om det har funnits någon annan än honom, men ingen annan är anträffad hittills, säger Calle Persson, presstalesperson på polisens ledningscentral i Malmö på torsdagsmorgonen.

Bilen bärgades från platsen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.