Insändare

Visa att löftet om simhall inte var tomt prat

Insändare Artikeln publicerades

Äventyrsbadet i Kalmar är rostigt, trasigt, snuskigt och helt förfallet.

Vattnet är inte längre rent och skimrande blått utan liknar mer en grön äcklig bakteriehärd. Golv och väggar i duschrum är så smutsiga att man vänder i dörren. Man vill helt enkelt inte gå in i detta snusk och förfall.

Tidigare höll man också hårt i regler om att inte ha badkläder på sig i dusch och bastu. Idag struntar personalen helt i det. Idag är det bara stökigt och otryggt.

Jag gissar att kommunens ekonomi är så pass dålig att de helt enkelt struntar i simhallen. För vad kan det annars bero på?

Jag förstår att vår "starke man " Persson är sömnlös om nätterna. Löftet om ny simhall har troligtvis alltid bara varit tomt skryt utan någon som helst verklighetsförankring.

Bengt

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.