Sverigedemokraterna stödjer HBTQ-rörelsen

Debatt Artikeln publicerades

Valet 2018

Att denna valkampanj kan utses som historiens största smutskastning kan inte ha undgått några väljare. Den rödgröna sidan har sedan månader kampanjat hårt genom att lägga fokus på allt dåligt som finns med Sverigedemokrater istället för att nämna allt bra de själva har åstadkommit under fyra år.

Med tålamod och lugn har man läst och hört om lögnerna och helt påhittade saker som sagts om SD. Men nu är måttet rågat. Det är för mig helt obegripligt att det tillåts att ljuga helt fritt om vad andra partier tycker och tänker utan att ha samtalat med personer i frågan. Insändaren från SSU Kalmar län gällande HBTQ-personers rättigheter i Sverigedemokraternas ögon är rena rama lögner som ska locka fler väljare till de rödgröna. Inget som skrivs i den artikeln kan vara mer lögnaktigt. Vissa påståenden är tagna ur särskilda kontexter och får en helt annan innebörd i hela sammanhanget. Sverigedemokrater är inte fientliga gentemot HBTQ-rörelsen och det finns gott om HBTQ-personer inom partiet.

Däremot så är det allmänt känt att islam är en religion som inte tolererar homosexuella. I vissa länder blir homosexuella mördade för sin läggning. Hur ska man omvandla islamister att acceptera HBTQ-personer när inte ens gemensamma badtider mellan olika kön tycks vara möjligt? Om nu Socialdemokraterna är så vänligt inställda till HBTQ-rörelsen, då är det för mig en gåta att de under sina fyra år i regeringen inte har sett till att ändra lagstiftningen så att lesbiska kvinnor kan insemineras i Sverige och att homosexuella kan adoptera tillsammans?

Varför har de rödgröna inte tagit tag i det? Vi Sverigedemokrater ställer oss på kvinnornas och barnens sida. Alla kvinnor som lever i Sverige, oavsett härkomst, måste få leva och vara sig själva, precis som de vill. De ska inte vara förtryckta av män eller stat som bestämmer över dem. Vissa partier vill frånta kvinnors rättigheter att välja hur länge man ska få vara mammaledig. Att vända trenden för kvinnors dåliga pensioner genom ett erbjuda valmöjlighet till sambeskattning är bland annat att se till kvinnors bästa.

Idag uppmanas kvinnor att inte vistas ute ensamma sent på kvällarna i vissa utsatta områden, då deras säkerhet inte kan garanteras. Demokratin är för första gången i mitt 44-åriga liv på riktigt hotad. När yttrandefriheten inskränks, när media vinklar och när kvinnors intressen förbises, då anser jag att det är det största hotet mot Sverige. Man vet vad man har, men man vet inte vad man får.

Liza Holmkvarn (SD), kandidat kommunfullmäktige Nybro

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.