Kristdemokraterna är oseriösa

Debatt Artikeln publicerades

Replik på debattinlägg om seniorkortet, publicerat 22 juni

Desperat kristdemokrat är oseriösa mot våra pensionärer angående seniorkortet

För sex år sedan så kallade PRO och Linnéstudenterna till en presskonferens där vi tillsammans lanserade iden om ett seniorkort för pensionärer och rabatter för studenter. Direkt efter denna pressträff så anslöt sig kommunalpensionärera och under sista året även SPF.

Under denna tid så stöttade inte KD oss när vi drev frågan i landstingets pensionärsråd! Det är lätt att tro sig vinna billiga politiska poäng på andras arbete.

KD:s profil att vara först med sina initiativ stämmer till viss del, de var först med att införa den för oss pensionärer orättvisa skatten.

Bengt Kronblad, PRO, 1:e vice ordförande i landstingets pensionärsråd

Anders Persson, ombudsman PRO Kalmar län

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.