Kultur

Veteranerna tillbaka i Så mycket bättre

Stockholm Artikeln publicerades

Magnus Uggla, Petter och Miss Li är klara för TV4:s Så mycket bättre, det avslöjades i programmet Efter fem. Alla tre har varit med tidigare men årets säsong blir lite speciell.

– Det är tioårsjubileum, säger Petter.

Rapparen Petter.
Foto: Erik Simander/TT
Rapparen Petter.

Tionde säsongen av Så mycket bättre kommer att bjuda på favoriter i repris där folkkära artister som deltagit tidigare kommer tillbaka.

– Det är repmånad på Gotland kan man säga, säger Petter.

Magnus Uggla.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Magnus Uggla.

Han, Miss Li och Magnus Uggla kommer att fungera som ankare i jubileumssäsongen, medan andra kommer på besök.

– Vi kommer att vara där hela tiden och sen kommer det att komma och gå lite andra artister, säger Miss Li.

De båda avslöjar att en av dessa gäster blir Jill Johnson som var med i Så mycket bättre 2016.

Miss Li och Magnus Uggla var med i programmet 2012 medan rapparen Petter är en verklig veteran som deltog redan när programmet hade premiär 2010.

Miss Li.
Foto: Anders Wiklund/TT
Miss Li.

Konceptet i Så mycket bättre går ut på att artisterna umgås och tolkar varandras låtar. Tolkningarna brukar ha stora framgångar bland de svenska musiklyssnarna. Förra årets dominant var rapparen Stor som gjorde populära versioner av Linnea Henrikssons Säga mig och Charlotte Perrellis Mitt liv.

Den tionde säsongen av Så mycket bättre får premiär i höst.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.