Annons

Öländska duon spelar med ett av Sveriges mest hypade band

Isle of You är aktuella med en ny låt och som förband till hyllade brödraduon Junior Brielle.
NÖJE • Publicerad 19 mars 2019
Popduon Isle of You släpper nytt och är aktuella som förband till bland andra Junior Brielle.
Popduon Isle of You släpper nytt och är aktuella som förband till bland andra Junior Brielle.Foto: SUVAD MRKONJIC

Den 5 april släpper Ölandsbördiga duon Isle of nya låten Hold Tight. Duon beskriver själva den nya låten som känslosam och att den ”detonerar i tusen känslor och smärtsamt emotionella melodier”.

Det är även klart att Isle of You ska vara förband till Junior Brielle den 12 april i Lund. Junior Brielle, som består av Brunflobröderna David och Gabriel Röhdin, slog igenom förra året med ep:n Blod. De har blivit utnämnda till ”Framtidens artist” av P3, Grammisnominerade i kategorin ”årets nykomlingar” och nominerade till ”Årets genombrott” i GAFFA-priset. Förra veckan släppte de singeln Fem i Fem och den 29 mars väntar debutalbumet.

Junior Brielle.
Junior Brielle.
Annons

Sedan tidigare är det klart att Isle of You är förband till det norska indiepop/rockbandet Highasakite på deras Sverigespelningar den 21 och 22 mars på Kägelbanan i Stockholm och Pustervik i Göteborg.

Barometern-Ot har följt duon Isle of You, som består av Ida Johansson och Elina Danielsson, sedan de började skriva musik hemma i Färjestaden. De bor numera i Stockholm och senaste låten duon släppte, Change of heart, blev när den släpptes i början av året veckans låt i P3.

Anna TörnkvistSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons