Annons

Adée uppträder för näringslivets mäktigaste kvinnor

I mars är det dags för galan Näringslivets mäktigaste kvinna i Stockholm. För delar av underhållningen står öländska artisten Adée.
Stockholm • Publicerad 4 december 2018
Adée under invigningen av Pride i Torsås.
Adée under invigningen av Pride i Torsås.Foto: Mats Holmertz

Tidningen Veckans Affärer har i över 20 år utsett de 125 mäktigaste kvinnorna i svenskt näringsliv. Listan presenteras på en gala som äger rum på Grand Hõtel i Stockholm den 7 mars och då står öländska artisten Ida ”Adée” Olsson för delar av underhållningen.

Att just Adée står på scenen handlar om hennes driv som egenföretagare, står det i ett pressmeddelande.

Annons

– Att vara del av ett sådant här viktigt evenemang är väldigt roligt. Här finns så mycket kompetens och kunskap, säger Adée.

Förutom satsningen på sin egen musik är Adée skapare av projektet Future Songwriting där hon hjälper unga tjejer att börja skriva och producera musik. Projektet har nu spridit sig till England och Adée har varit i Birmingham för att jobba med det samt med ny musik.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons