Annons

Rymde från dagis för att köpa Jaguar

De två femåriga pojkarna i ryska Magnitogorsk hade alldeles uppenbart tröttnat på livets enformighet på förskolan och suktade efter det goda livet.(TT)
Publicerad 9 september 2015
De två femåriga pojkarna i ryska Magnitogorsk hade alldeles uppenbart tröttnat på livets enformighet på förskolan och suktade efter det goda livet. De planerade sin flykt, och när personalen inte såg använde de förskolans spadar för att i flera dagar gr

De två femåriga pojkarna i ryska Magnitogorsk hade alldeles uppenbart tröttnat på livets enformighet på förskolan och suktade efter det goda livet. De planerade sin flykt, och när personalen inte såg använde de förskolans spadar för att i flera dagar gräva en gång under inhägnaden - och till slut var de fria och gav sig av, skriver tidningen Komsomolskaja Pravda.

Efter ungefär en halvtimme upptäckte personalen flykten. Men vid ungefär samma tid såg en kvinna pojkarna vid en bilfirma som säljer lyxbilar ett par kilometer därifrån. Hon frågade vad de gjorde och pojkarna svarade att de kommit från förskolan för att köpa en Jaguar, men att de inte hade några pengar.

Annons

Kvinnan stoppade in de två rymlingarna i bilen och körde dem till en polisstation.

Händelsen, som inträffade i förra veckan, slutade med att förskolans chef har fått sparken.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons