Annons

Man löpte amok i yogastudio - sköt ihjäl två

Två kvinnor har skjutits ihjäl och ytterligare flera skadats i en yogastudio i Tallahassee i den amerikanska delstaten Florida. Den misstänkte gärningsmannen, en 40-årig man, riktade vapnet mot sig själv sedan yogadeltagarna gjort motstånd.(TT)
Publicerad 3 november 2018

Attacken inträffade på fredagskvällen lokal tid, i en yogastudio i anslutning till ett köpcentrum i Tallahassee, enligt polisen i staden.

De två dödsoffren har identifierats som en 61-årig och en 21-årig kvinna. Två av de fem personerna som skadades är i ett stabilt tillstånd, medan ytterligare tre har fått lämna sjukhuset.

””
Annons

Den misstänkte 40-åringen, som tog livet av sig efter att blivit fysiskt konfronterad av yogabesökarna, tycks ha agerat ensam. Polisen utreder nu eventuella kopplingar mellan gärningsmannen och offren.

En krogbesökare som satt på en bar i närheten berättar för lokaltidningen Tallahassee Democrat att flera personer sökte skydd på baren i samband med skottlossningen. Tidningen rapporterar också att yogabesökare kom in skräckslagna och fortfarande barfota, och att de inte fick ur sig något annat än ordet "skytt".

Motivet för dådet är oklart.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons