Annons

Barn i rutschkaneolycka i Storbritannien

Flera barn har skadats när en stor uppblåsbar rutschkana kollapsat i Woking, sydväst om London, rapporterar brittiska medier. Ambulanshelikoptrar har skickats till platsen och totalt sju personer har förts till London för akut vård.(TT)
Publicerad 3 november 2018

Flera barn har skadats när en stor uppblåsbar rutschkana kollapsat i Woking, sydväst om London, rapporterar brittiska medier.

Ambulanshelikoptrar har skickats till platsen och totalt sju personer har förts till London för akut vård. Enligt den lokala räddningstjänsten finns det barn som har potentiellt allvarliga skador.

Annons

Det är för närvarande oklart exakt hur olyckan har gått till. Bilder från platsen som publiceras av BBC visar pågående vårdinsatser innanför polisavspärrningar runt den åtskilliga meter höga rutschkanan.

Rutschkanan står uppställd på ett nöjesfält i samband med ett stort fyrverkerievenemang i en park i centrala Woking. Parken har nu utrymts med anledning av olyckan och evenemanget har ställts in. På förhand hade man räknat med 12 000 besökare.

"Vi är alla väldigt chockade och upprörda av händelserna på nöjesfältet i kväll. Vi fokuserar på att bistå blåljuspersonal i hanteringen av de skadade barnen", skriver arrangören Woking Fireworks på Twitter.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons