Annons

Zlatan: Ingen stänger dörren för VM

Ingen match sedan annandag jul. Zlatan Ibrahimovic tränar med Manchester United men för en comeback vill han upp på samma nivå som tidigare. Anfallaren stänger dock inte dörren för landslaget. - Ingen spelare stänger dörren för VM, säger han. 187 minuter.(TT)
Publicerad 1 mars 2018

187 minuter. Det är Zlatan Ibrahimovics totala speltid för Manchester United den här säsongen. Efter knäskadan i april skrev anfallaren under sommaren på ett ettårsavtal med Premier League-klubben med målet att "avsluta det jag startat". I november gjorde han comeback, men återkomsten blev kortvarig. Sedan matchen mot Burnley på annandag jul har han saknats i Uniteds trupp.

Enligt Ibrahimovic hade han kunnat spela mer, men inte på samma höga nivå som tidigare.

Annons

"Hade kunnat spela mer"

””

Svensken har tränat med United i två veckor och hoppas snart göra comeback i matcher.

””

TT: Det är VM om några månader, tänker du på det alls?

””

"Ingen skyltdocka"

TT: Du stänger inte dörren till VM?

””

Ibrahimovic är optimistisk om en comeback i vår. Men först måste han som sagt komma tillbaka på samma höga nivå som tidigare.

””

Kontraktet med Manchester United går ut i sommar. Rykten placerar anfallaren i MLS-laget Los Angeles Galaxy.

””

Pogba i Årsta

Vid invigningen av padelhallen i Årsta hade Ibrahimovic sällskap av idrottsstjärnor som Henrik Larsson och Peter Forsberg, men även lagkamraten Paul Pogba.

””

Pogba hoppas Zlatan snart spelar matcher igen.

””
Annons

På lördag spelar Manchester United match mot rivalen Liverpool. Zlatan och Pogba är på blixtvisit i ett snöigt Stockholm - och utan tränaren José Mourinhos vetskap vad det verkar.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons