Vinst för Leksand - Modos fjärde raka förlust

Leksand vann med 2-1 över Modo i hockeyallsvenskan, vilket innebar Örnsköldsvikslagets fjärde raka förlust. Hemmalaget Leksand inledde målskyttet med fyra minuter kvar av den andra perioden då 19-årige David Lundmark satte 1-0 - sitt första allsvenska mål i karriären.(TT)
Publicerad 4 november 2018

Leksand vann med 2-1 över Modo i hockeyallsvenskan, vilket innebar Örnsköldsvikslagets fjärde raka förlust.

Hemmalaget Leksand inledde målskyttet med fyra minuter kvar av den andra perioden då 19-årige David Lundmark satte 1-0 - sitt första allsvenska mål i karriären. Laget dubblade sedan sin ledning drygt två minuter senare när Johan Porsberger gjorde sitt andra mål för säsongen.

En tidig reducering från Modo i början av tredje räckte inte och det formsvaga laget ligger sjua i tabellen. Leksand hakar däremot på Oskarshamn och AIK i toppen och är trea.