Tampa en seger från semifinal

Tampa Bay vann fjärde matchen i kvartsfinalserien mot New York Islanders med 2-1 efter förlängning. Victor Hedman hade mest istid av alla utespelare.(TT)
Publicerad 7 maj 2016

Efter att Islanders Kyle Okposo gjort matchens första mål i första perioden kvitterade Tampa Bays ryska stjärna Nikita Kutjerov i tredje, hans åttonde mål för slutspelet, och tog matchen mot New York Islanders till förlängning i NHL-slutspelet i ishockey.

””

Det var andra matchen i rad som Kutjerov räddade Tampa Bay till övertid med ett kvitteringsmål i sista perioden.

””

Mycket istid för Hedman

1.34 minuter in i förlängningen gjorde Jason Garrison sedan det avgörande målet för Tampa Bay. Segern innebär att laget leder kvartsfinalserien med 3-1, i bäst av sju matcher.

Tampa Bay har chansen att ta laget vidare till semifinal på hemmaplan på söndag, lokal tid.

Samtidigt är New York Islanders piskade att vinna alla återstående matcher.