Annons

Succé i debuten för Sandström

Han gjorde debut i HV71-tröjan - och det blev succé direkt. Målvakten Felix Sandström såg till att hans nya klubb besgrade Skellefteå med 3-1 i SHL. - Underbart att få vinna och komma igen efter det som hände mot Färjestad, säger han.(TT)
Publicerad 1 mars 2018

För 2-8 mot Färjestad dagen innan byttes till den här viktiga triumfen mot för HV71 i kampen om en direkt kvartsfinalplats.

””

"Trubbig säsong"

Annons

En målvakt som inledde säsongen i Brynäs, men han hade en jobbig tid där och hade skadebekymmer. Senast han lirade med Brynäs var i slutet av oktober i fjol.

””

I januari flyttades Sandström till Oskarshamn och allsvenskan och där var han en månad innan det blev HV71 och han har kontrakt med klubben över nästa säsong.

””

Konkurrensen om målvaktssysslan i HV71 är stor. Linus Söderström har kommit tillbaka från USA efter sin bukskada och dessutom finns Fredrik Pettersson-Wentzel och junioren, Adam Åhman där.

””

Mål i tre mot fem

För honom och hela HV71 var vinsten mot Skellefteå riktigt skön efter debaclet mot Färjestad. För en HV-spelare, Anton Bengtsson, blev det en dubbelsmäll då. Han fick utgå i början av tredje perioden med en befarad knäskada.

””

Det blev inte vilken match som helst för Anton Bengtsson mot västerbottningarna. Han gjorde 1-0-målet på ett ovanligt sätt, i spel tre mot fem i boxplay.

””

Det här målet blev en vitamininjektion för HV71 och till slut blev det revansch för laget efter smällen i Karlstad.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons