Annons

Stenson klättrar vidare i Florida

Henrik Stenson fortsätter att klättra i PGA-tourtävlingen i Orlando, Florida, efter den usla förstarundan. Och i helgen har den svenske golfstjärnan sällskap av sin gamla caddie Fanny Sunesson.(TT)
Publicerad 10 mars 2019

På lördagen gick Henrik Stenson på 69 slag, efter fyra birdies och en bogey, och klättrade till 17:e plats i resultatlistan inför slutvarvet. Svensken är fem slag efter engelsmannen Matthew Fitzpatrick.

Stenson inledde tävlingen med en 77-runda och låg efter första dagen på 104:e plats. Efter en 66:a på fredagen klarade han kvalgränsen för vidare spel under helgen. I jakten på en ny caddie har Stenson haft en vän som burit bagen under veckostarten, men under lördagen återförenades han med sin gamla caddie Fanny Sunesson.

””
””
Annons

Sunesson kommer att bära Stensons bag även under söndagen, men har annars inga planer på att återvända som caddie på heltid, säger hon till Golf channel.

I toppen blev det rejäla omkastningar. Varken Keegan Bradley eller Tommy Fleetwood, som ledde inför dagen, fick spelet att fungera och fick se sig passeras av ett flertal spelare. Fitzpatricks 67 slag, fem under par, gav honom tätpositionen inför det avslutande varvet. Han skuggas närmast av Rory McIlroy, som efter en 66-runda avancerade 29 placeringar och ligger ett slag bakom.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons