Annons

Spelare träder fram efter rattfylla

De två Västerviksspelare som åkt fast för rattfylla och stängts av har valt att träda fram. - Det här har varit de värsta dagarna i mitt liv, säger 21-årige Victor Öhman till Västerviks-Tidningen.(TT)
Publicerad 2 november 2016

Öhman och Alexander Pettersson träder nu fram sedan uppgiften kommit ut i tisdags kväll att två av hockeyallsvenska succénykomlingen Västervik åkt fast för rattfylla.

Spelarna får träna med laget, men har stängts av från spel.

Annons

Även Pettersson är ångerfull. Speciellt som klubben inför den gångna helgen, då spelarna var lediga, uppmanat att de skulle sköta sig.

””

Pettersson, 22, har lämnat laget för att åka hem till sin familj i Göteborg.

Den ena spelaren misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och smitning efter en trafikolycka medan den andra spelaren stoppades av polisen då han körde bil i centrala Västervik med en promillehalt på 1,4, uppger Vimmerby Tidning.

Polisen uppger dock att man ännu inte kunnat knyta den första VIK-spelaren som förare till bilen vid olyckstillfället eftersom ytterligare en man färdades i bilen och misstänks för samma trio av brott.

Klubben skriver i ett pressmeddelande att de med "externa professionella resurser ska ge stöd och hjälp till de aktuella spelarna".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons