Annons

"Pudding" i pension - efter 39 år

Tre Kronors legendariske materialförvaltare Anders Weiderstål, 64, går i pension. VM i Slovakien i maj nästa år blir hans sista uppdrag med herrlandslaget. Anders Weiderstål, eller "Pudding" som han kallas, har varit anställd av Svenska ishockeyförbundet sedan 1980 och jobbat med Tre Kronor sedan 1984.(TT)
Publicerad 2 oktober 2018

Tre Kronors legendariske materialförvaltare Anders Weiderstål, 64, går i pension. VM i Slovakien i maj nästa år blir hans sista uppdrag med herrlandslaget.

Anders Weiderstål, eller "Pudding" som han kallas, har varit anställd av Svenska ishockeyförbundet sedan 1980 och jobbat med Tre Kronor sedan 1984.

Annons

Anders Kellerstam blir ny förbundsmaterialförvaltare. Kellerstam har i många år jobbat både med Södertälje SK och med Tre Kronor.

"Vi är glada att redan tidigt kunnat göra klart denna rekrytering så att Anders och 'Pudding' kan börja planera överlämningen och vi är också glada att vi är överens med 'Pudding' om att han kommer vara behjälplig med överlämning under första året för att allt ska fungera så smidigt som möjligt. Dessutom har vi en bra dialog med 'Pudding' om att han ska vara tillgänglig som materialförvaltare i våra olika landslag efter behov", säger landslagschefen Olof Östblom i ett pressmeddelande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons