Annons

Pastore stannar i PSG

Han var en av de första spelarna som ordförande Nasser al-Khelaifi plockade till Paris SG. Nu står det klart argentinaren Javier Pastore får fortsätta spela fotboll i Ligue 1-klubben fram till och med 2019.(TT)
Publicerad 1 juni 2015
Han var en av de första spelarna som ordförande Nasser al-Khelaifi plockade till Paris SG. Nu står det klart argentinaren Javier Pastore får fortsätta spela fotboll i Ligue 1-klubben fram till och med 2019. \"Jag har inte glömt bort att Javier var en av

Han var en av de första spelarna som ordförande Nasser al-Khelaifi plockade till Paris SG. Nu står det klart argentinaren Javier Pastore får fortsätta spela fotboll i Ligue 1-klubben fram till och med 2019.

"Jag har inte glömt bort att Javier var en av de första internationella spelarna att tro på vårt projekt, och vi är säkra på att han kommer hjälpa oss vinna flera titlar", säger al-Khelaifi till klubbens webbplats efter att anfallaren skrivit på ett fyraårskontrakt.

Annons

PSG vann fyra titlar under den gångna säsongen och Pastore tror på fortsatt framgång för klubben. Mest av allt hoppas han på att få spela i en Champions League-final.

"Det är min målsättning, och jag tror vi kan uppnå det inom några år... varför inte redan under nästa säsong?"

TT

Annons
Annons
Annons
Annons