Önnered tog inte chansen

Det krävdes seger mot hemma tabellfyran Lugi om Önnered skulle behålla slutspelsmöjligheten in i den sista grundserieomgången i handbollens elitserie. Så blev det inte. Laget från Västra Frölunda förlorade med klara 23-29 (13-15).(TT)
Publicerad 8 mars 2015
Det krävdes seger mot hemma tabellfyran Lugi om Önnered skulle behålla slutspelsmöjligheten in i den sista grundserieomgången i handbollens elitserie. Så blev det inte. Laget från Västra Frölunda förlorade med klara 23-29 (13-15). Clara Monti Danielsson

Det krävdes seger mot hemma tabellfyran Lugi om Önnered skulle behålla slutspelsmöjligheten in i den sista grundserieomgången i handbollens elitserie. Så blev det inte. Laget från Västra Frölunda förlorade med klara 23-29 (13-15). Clara Monti Danielsson gjorde tre av sina sex mål inom loppet av två och en halv minut i början av andra halvlek och såg till att Lugi ryckte åt sig en femmålsledning. Efter det kom Önnered inte närmare än tre måls underläge (17-20).

Heid firade slutspelsplatsen genom att senare på söndagen bortabesegra Skånela med 26-22 (11-13). Louise Karlsson och Sunna Jonsdottir gjorde sex mål var för Heid. Även Eslöv är kvartsfinalklart i och med Önnereds förlust.