Annons

Odegbami vill leda Fifa

Vem ska leda Fifa bort från den korruptionsskandal som skakat förbundet och in i framtiden? Den före detta nigerianska fotbollsstjärnan Segun Odegbami tycker att han själv är den lämpligaste kandidaten, och meddelar att han kandiderar till posten som ordförande.(TT)
Publicerad 2 september 2015
Vem ska leda Fifa bort från den korruptionsskandal som skakat förbundet och in i framtiden? Den före detta nigerianska fotbollsstjärnan Segun Odegbami tycker att han själv är den lämpligaste kandidaten, och meddelar att han kandiderar till posten som or

Vem ska leda Fifa bort från den korruptionsskandal som skakat förbundet och in i framtiden? Den före detta nigerianska fotbollsstjärnan Segun Odegbami tycker att han själv är den lämpligaste kandidaten, och meddelar att han kandiderar till posten som ordförande.

"Den pågående skandalen inom Fifa är organisationens värsta kris under de 111 år den har funnits. För att ta sig framåt behöver Fifa därför en ny era av ledarskap... Jag anser att jag själv skulle passa i den rollen", skriver Odegbami i ett pressmeddelande.

Annons

Odegbami, 63 år, var den stora stjärnan när Nigeria vann Afrikanska mästerskapen 1980 och var också landslagets lagkapten.

Valet av nästa Fifa-ordförande sker i februari 2016.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons