Annons

Ny förlust för Leksand - svackan allt djupare

Sju raka förluster. Leksands svacka blir allt djupare - mot Modo kom ännu ett bottennapp och förlust med 2-3 på bortaplan. Nej, det vill sig inte för Leksand.(TT)
Publicerad 7 december 2018

Nej, det vill sig inte för Leksand. Mot Modo, som i raka motsatsen till Leksand befinner sig på en formkurva som pekar spikrakt uppåt, kom sjunde raka förlusten för Dalalaget.

Men den nye general managern Thomas Johansson håller fast vid att tränaren Leif Carlsson sitter säkert på sin post:

””
Annons

Men det var återigen en tung match för Leksand, som till en början inte alls hängde med.

Modo satte full fart direkt och Oscar Hedman hittade målet med ett direktskott redan efter 50 sekunder. Knappt två minuter senare hade Johan Eriksson tryckt dit tvåan.

””

Gästerna skapade mer i slutet av den första perioden och inledde även den andra perioden hyfsat. Men målen uteblev - och Modo fortsatte att ösa på. I slutet av mittenakten tog Patrik Karlkvist till vara på ett misstag i Leksandsdefensiven och det var 3-0.

Leksand lade till slut in ännu en växel, som åtminstone räckte för att skapa lite spänning. Martin Karlsson och David Rundqvist satte varsitt mål i den tredje perioden, men Modo höll i och satte därmed stopp för ett tänkbart trendbrott för Leksand.

Modo har därmed tagit poäng i åtta raka matcher.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons