Annons

Nordqvist slåss i majortoppen

Det började med två bogeys på de fyra första hålen. Sedan vände Anna Nordqvist på den första rundan i årets första golfmajor, Mission Hills. Den 27-åriga svenskan, rankad 14:e i världen, gjorde tre birdies och elva par resten av vägen och slutade på ett slag under par - vilket vid 22.(TT)
Publicerad 2 april 2015
Det började med två bogeys på de fyra första hålen. Sedan vände Anna Nordqvist på den första rundan i årets första golfmajor, Mission Hills. Den 27-åriga svenskan, rankad 14:e i världen, gjorde tre birdies och elva par resten av vägen och slutade på ett

Det började med två bogeys på de fyra första hålen. Sedan vände Anna Nordqvist på den första rundan i årets första golfmajor, Mission Hills.

Den 27-åriga svenskan, rankad 14:e i världen, gjorde tre birdies och elva par resten av vägen och slutade på ett slag under par - vilket vid 22.30 svensk tid gav en delad sjätte plats i tävlingen, ett slag från ledningen. Sydkoreanskorna Haeji Kang och Na Yeon Choi, amerikanskan Austin Ernst, japanskan Ai Miyazato och brittiskan Charley Hull toppade resultatlistan.

Annons

Caroline Hedwall inledde med två birdies men tappade spelet och var efter fyra tunga hål - nummer fem till åtta - tre över par. Det blev också slutresultatet efter ytterligare en bogey och en birdie.

Pernilla Lindberg, tävlingens tredje svenska, går ut strax före klockan 23 svensk tid.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons