Annons

Merhi kör för Marussia i premiären

Det återuppståndna formel 1-stallet Marussia låter spanjoren Roberto Merhi köra en av stallets bilar i säsongspremiären i Melbourne på söndag. Sedan tidigare är det klart att britten Will Stevens kör stallets andra bil. Det är oklart om Merhi ska köra fler F1-lopp för Marussia.(TT)
Publicerad 10 mars 2015
Det återuppståndna formel 1-stallet Marussia låter spanjoren Roberto Merhi köra en av stallets bilar i säsongspremiären i Melbourne på söndag. Sedan tidigare är det klart att britten Will Stevens kör stallets andra bil. Det är oklart om Merhi ska köra f

Det återuppståndna formel 1-stallet Marussia låter spanjoren Roberto Merhi köra en av stallets bilar i säsongspremiären i Melbourne på söndag.

Sedan tidigare är det klart att britten Will Stevens kör stallets andra bil.

Annons

Det är oklart om Merhi ska köra fler F1-lopp för Marussia. Enligt en tidigare överenskommelse ska han i år köra Renault 3.5-serien som startar i april. I fjol var Merhi reservförare i Caterham.

Marussia gick i konkurs i höstas. F1-stallet har återuppstått, men inte hunnit utveckla någon ny bil. Marussia kör med fjolårsbilen som har anpassats till 2015 års säkerhetsbestämmelser.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons