Annons

Mästartränaren till landslaget

Vem ringer man till när man behöver en assisterande förbundskapten till sitt landslag? Till sin förre landslagskollega förstås. Per-Anders Sääf har utsetts till assisterande förbundskapten för herrlandslaget. "Vi har spelat ihop i landslaget i över tio år och känner varandra utan och innan.(TT)
Publicerad 2 maj 2017

Vem ringer man till när man behöver en assisterande förbundskapten till sitt landslag? Till sin förre landslagskollega förstås.

Per-Anders Sääf har utsetts till assisterande förbundskapten för herrlandslaget.

Annons

"Vi har spelat ihop i landslaget i över tio år och känner varandra utan och innan. Jag vet vad jag får - en dedikerad, kompetent och erfaren tränare med stor vinnarmentalitet", säger förbundskaptenen Johan Isacsson i ett pressmeddelande.

Herrlandslaget leds nu av de nyblivna svenska mästarlagens tränare. Isacsson tog Linköping till herrguldet och Sääf tog Engelholm till damguldet.

Sääf säger att de tidigare landslagskollegorna kompletterar varandra.

"Johan har en historia som extremt välutbildad och skicklig passare, medan jag är närmast en center eller kantspelare i tänket. Det är där jag hoppas kunna komma in och bidra som mest", säger Sääf.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons