Hedman sköt Tampa Bay till semifinal

Tampa Bay är i semifinal i NHL-slutspelet efter att Victor Hedman storspelade och gjorde två mål. Tampas Victor Hedman inledde matchens målskytte med drygt sex minuter kvar av första perioden.(TT)
Publicerad 8 maj 2016

Tampas Victor Hedman inledde matchens målskytte med drygt sex minuter kvar av första perioden. Hedman gled in bakom Kyle Okpose och stal pucken av honom några meter framför Islanders-målet, vände om och sköt med ett kvickt handledsskott in pucken bakom målvakten Thomas Greiss.

I andra perioden, i ställningen 2-0, var det dags igen. Jonathan Drouin passade bakåt via sargen i power play. Hedman sköt ett lågt slagskott och hans fjärde mål i slutspelet var ett faktum.

Matchen slutade 4-0 och innebar att Tampa Bay är vidare till semifinal efter 4-1 i bäst av sju matcher.