Hammarby vann premiärmatchen

Hammarbys hemmapremiär smälte bort. När det väl var dags för den första matchen för säsongen, borta mot Vetlanda, vann laget en svängig match med 8-6. Robin Sundin gjorde Bajens första mål för säsongen på lagets första chans i matchen och efter 23 minuter hade gästerna fixat hela 4-0.(TT)
Publicerad 1 november 2018

Hammarbys hemmapremiär smälte bort. När det väl var dags för den första matchen för säsongen, borta mot Vetlanda, vann laget en svängig match med 8-6.

Robin Sundin gjorde Bajens första mål för säsongen på lagets första chans i matchen och efter 23 minuter hade gästerna fixat hela 4-0.

Men den första halvleken hade verkligen två ansikten, och 20 minuter senare hade Vetlanda reducerat till 3-4 och jagade kvittering.

Den kom - men först i inledningen av andra.

Det blev en dramatisk avslutning på den målrika matchen, med en reducering av Vetlandas Axel Ekholm till 6-7 med två minuter kvar. Christoffer Fagerström fick sedan sista ordet med sitt avgörande 8-6-mål på tilläggstid vilket innebar två premiärpoäng till Hammarby.